VIKI ZBOG NEKRETNINA NAPUŠTA ESTRADU! Pevačica je postigla veliki uspeh u novom biznisu, a evo šta je sve morala da uradi za to!

0

Javne ličnosti, pevači su česte teme medija i portala u regionu. Na estradi nikada nije dosadno a mi vam danas donosimo jednu priču koja je šokirala region. Naime u pitanju je poznata pevačica Violeta Viki Miljković, jer kako saznajemo njen poslovni život bi mogao da se promeni čak za 180 stepeni. Pročitajte o čemu je reč u tekstu ispod!

Violeta Viki Miljković je slavu stekla početkom 2000. godina i sa mnogo hitova osvojila publiku u celom regionu. Ona je poslednjih godina i redovan član žirija Zvezda Granda i čovek bi zaista pomislio da je ona postigla sve što može jedna pevačica na Balkanu. To nije sve, ona je sada ozbiljna da promeni svoju profesiju i ta profesija nije niti slična pevačkoj, u pitanju je agent za nekretnine.

Kako saznajemo, ona već neko vreme razmišlja o povlačenju sa estrade, a također taj posao joj je obezbedio finansije za privatni biznis za koji ima plan. Ona želi da se posveti prodaju ekskluzivnih stanova, ali i uređivanju, kako u Srbiji, tako i u inostranstvu. Poznato je i to da se ona dodatno školovala na polju menadžmenta i finansija.

Izgleda da ju je situacija sa pandemijom korona virusa prinudno odvojila od mikrofona i nastupa, pa je krenula da razmišlja o ovom poduhvali. Sada je nastupe svela na minimum, te peva samo velike klubove i diskoteke. Mentorstvo u Zvezdama Granda je ostavila iz razloga što je vezana ugovorom za njih, a i kako sama kaže, ceni Sašu Popovića.

U budućnosti će nastaviti surađivati sa Sašom Popovićem, ali ne na muzičkom projektu. Kako smo saznali, zgradu koju Popović zida na Bežanijskoj kosi uređivaće upravo firma Miljkovićeve i njenog supruga Tašketa. Oni će biti zaduženi za enterijere stanova, ali i za izgled objekata i parkova oko nove zgrade.