Vijesti ISTINA JE, ostao sam bez nje! Relja Popović objavio srceparajuće saopštenje, svi mu šalju podršku (FOTO)

0

Naime, tema današnjeg članka je popularni Relja Popović koji je glazbenik koji svoje pjesme piše na temelju vlastitih iskustava. Za svoju najnoviju pjesmu Do zore otkrio je neke od najintimnijih detalja iz svoje životne priče te su se mnogi bacili u razmižljanje kada su poslušali tekst pjesme.

Pa tako je Relja  nedavno podijelio tekst pjesme koju je već objavio. Pjesma govori o traumatičnom sjećanju iz djetinjstva kada je dobio metak, ali govori i o nekim njegovim prošlim ljubavima. Neki bi obožavatelji mogli pomisliti da govori o nedavnom prekidu s Nikolijom, ali osoba o kojoj govori u pjesmi očito je netko veoma važan iz njegove prošlosti.

“Nisam ja zlatno dete, ja sam rastao iz bede, ali kada si dugo na vrhu lako sećanja blede. Zato hajmo unazad, u moj prvi BMW, ili kada je 9mm brate prošao kroz mene “- najpre govori muzičar u pesmi, a zatim dolazi i deo koji plaši na rastanak Nikolije i Relje. “Na putu do sreće ja sam ostao bez nje. Zato hodam sad kroz mrak, nisi sa mnom kad sam dole, nemam problem, letim sam – govori Relja u svojim stihovima.

Razlaz Nikolije i Relje već je neko vrijeme glavna tema u medijima, ali na svu sreću, do toga nije došlo. Nikolija je prije nekoliko dana dobila dvoje djece, a za razliku od ljubavi o kojoj se pjeva u Reljinom singlu, sadašnja odabranica mu je oduvijek bila oslonac, kao i on njoj.