VIDITE LI MAČKU NA OVOJ SLICI, SAMO 1 % LJUDI JE ODMAH UOČI: Ako je ugledate vi ste PRAVI GENIJE!

0
397

Testirajte vaš vid i pronađite na ovim slikama skrivene detalje.

1. VIDITE LI MAČKU?

2. VIDITE LI SKRIVENO LICE ŽENE?

3. VIDITE LI ZECA NA OVOJ SLICI?

 

Žene rođene pod znakom vage iz nekog razloga privlače veliku pažnju okoline. Vage svojim šarmom i osmjehom plijene i lakovjerni pojedinci padaju pod uticaj ovog horoskopskog znaka. Vage koriste svoj šarm i za postizanje nekog cilja , kao i za rješavanje konflikta. One će smekšati svačije srce sa slatkorječljivošću i neodoljivim pogledom.

Vage su inače veoma suptilne , imaju svoj stav , znaju da su upravu , ali su svjesne toga da ne mogu mijenjati ljude.Vage neće trošiti svoju energiju na gluposti , i neće pokušati da nametnu svoj stav. Kao što vage pristupaju mirno i empatično problemima i agresivnim situacijama , tako pristupaju i ljubavi.

Vage vole otvoreno bez ikakvih skrivenih misli , planova i namjera. Međutim to isto traži i od partnera.Vage vole duge veze. Međutim čak i u tim dugim vezama , ona će tražiti malo slobode da diše. Istu slobodu će pružiti i svom partneru. Mame vage spadaju u najbolje roditelje na svijetu. One svoje dijete umiju da vole više od bilo čega , pružit će mu sve ali je svjesna toga da im treba „čvrsta ruka“ za dobro vaspitanje.