Video koji je uspio da ostavi cijeli svijet bez riječi – Vozač ovog kamiona je izvučen iz kabine na samo par sekundi prije eksplozije! – Savjeti za deset
Video Zanimljivosti

Video koji je uspio da ostavi cijeli svijet bez riječi – Vozač ovog kamiona je izvučen iz kabine na samo par sekundi prije eksplozije!

Prije par dana smo vidjeli jedan snimak koji je uspio da skupi milione pregleda od ljudi širom cijelog svijeta koji su ostali u šoku onime što su vidjeli na tom snimku.

Riječ je o jednom policijskom poručniku po imenu Edward Ryer koji je zajedno sa svojim kolegom Robertom Tarletonom uspio da spasi život ovog vozača kamiona koji je bio u velikoj opasnosti.

Odnosno, vozač kamiona iz New Jerseya se našao u situaciji da se prikolica kamiona kojeg je on vozio zapalila a on to nije mogao da vidi.

Policajci su smjesta pozvali hitnu pomoć kako bi pokušali da spase život čovjeka i izvukli su njegovu živu glavu u zadnjem trenutku.

Dok je Robert prilazio vozilu kako bi mogao da vidi šta se dešava njegov kolega je u međuvremenu pokušavao da odluči kako da pravilno postupi prema situaciji kako ni jedna osoba ne bi bila povrijeđena.

Kad pogledate ovaj video i vi ćete ostati u šoku!