VERILA SE POPULARNA MLADA PEVAČICA??? Njen bivši na APARATIMA! Misteriozna objava zaintrigirala region! (FOTO)

0

Celoj Balkanskoj estradnoj sceni je poznato ime Breskvica, naročito onim mlađim generacijama. Naime, ova pevačica i influenserka već unazad par godina važi za najpopularniju pevačicu mlađih generacija. U skorije vreme je također privukla medijsku pažnju na sebe jer je prekinula vezu sa isto tako poznatim pevačem Vojažem.

Breskvica i Vojaž su u određenom momentu bili najpopularniji tinejdžerski muzički par u Srbiji, a moglo bi se reći i na Balkanu. Imali su celu armiju svojih fanova među tinejdžerima. Anđela Ignjatović, poznatija po nadimku Breskvica, je srpska pop, trep pevačica i influenserka. Rođena je 2000. godine. Živi, studira i radi u Beogradu.

Također, ova pevačica je jako popularna i na svojim društvenim mrežama, naročito na insagramu gde ima preko 600.000 pratitelja, te jako često svoje fanove obraduje kreativnim fotografijama, na kojima pozira u zanimljivim i drugačijim odevnim kombinacijama. Nedavno je objavila na svom instagramu privukla medijsku pažnju sa fotografijom koju je objavila.

proslavila se kroz romansu i zajedničku saradnju sa bivšim dečkom Mihajlom Veruovićem Vojažom, a vest o njihovom raskidu je uzburkala javnost tokom prošle godine. Mnogi njihovi fanovi ni danas ne mogu da poveruju da njih dvoje više neće snimati zajedničke pesme. Iako Breskvica malo govori o svom privatnom životu, na njenom instagramu se ipak neretko pohvali poklonima, te je tako sada uz fotografiju crvenih ruža stavila i emotikon prstena, a mnogi su posumnjali da se mlada pevačica verila. Da li se Breskvica zaista verila ili je u pitanju privlačenje pažnje i kako će reagovati njen bivši dečko Vojaž, ostaje nam da vidimo. Fotografiju koju je objavila pogledajte ispod ovog teksta!