VERENIK JOJ UKRAO VENČANICU, a svekrva bila saučesnik: Mladu pred SVADBU zadesila katastrofa, SVI SU OSTALI U ŠOKU – Odmah uradila OVO!

0

Buduća mlada kojoj će vjerujemo trebati jako puno vremena da se oporavi od ove situacije, svoju priču je objavila na Reditu. Naime, ovo zaista užasno iskustvo desilo se neposredno prije vjenčanja nakon kojeg je ostavila svog vjerenika.

Mnogi su u šoku otkako su čuli da je njen vjerenik uzeo vjenčanicu, koju je ona lično kupila te vratio u salon vjenčanica pod izgovorom kako je to bacanje para, a pare koje je dobrio nazad ostavio je kod sebe. Međutim to je samo početak ovog haosa. – Ovo zvuči kliše, ali još od djetinjstva sam sanjala da imam prelijepu vjenčanicu, a sada sam to mogla sama sebi da priuštim. Ali, moj vjerenik misli da nije u redu da trošim par hiljada dolara na haljinu koju ću obući samo jednom – napisala je ova žena i dodala kako je cijena njene haljine tipična za venčanice.

Kada je došla da podijeli svoju radost sa vjerenikom te da mu pokaže vjenčanicu, on ju je odmah napao i rekao kako je smatra jako neodgovornom kada je u pitanju novac, te da je svakako potrošila već na šminku, nakit i ekstenzije. – Dan nakon kupovine vjenčanice, primjetila sam da je nema u ormaru. Izbezumila sam se. Bila sam šokirana. Pitala sam ga gdje mi je vjenčanica, a on mi je rekao da ju je vratio u prodavnicu. Pitala sam ga zašto je to uradio, a on mi je rekao da misli da je haljina smiješno skupa i da ja bacam novac – izjavila je mlada.

Ali da stvar bude gora, ni od buduće scekrve nije imala podršku i dobila jasan odgovor da ona podržava svoga sina te da se pare moraju štedit. Nakon što je objavila svoju priču najveći broj komentara je bio da se ni slučajno ne udaje za takvog čovjeka te da ga odmah ostavi.