Veljko otvoreno o bolnim trenucima: IMAO JE 4 GODINE KADA SU MU MAMA I TETKA SAOPŠTILE DA JE ARKAN MRTAV!- EVO ŠTA JE RADIO KADA JE CECA BILA U ZATVORU (FOTO)

0
73

Veljko je ovih dana novinarima sasvim otvoreno govorio o ubistvu svoga oca i kako su mu mama i tetka rekle da je ostao bez tate, te je rekao da je to bio veliki šok za njega jer je imao samo 4 godine, te da mu najteže pada to što oca nije  ni zapamtio, a prisjetio se i ovih stvari:

“Stalno sam pitao gdje mi je tata, a mama i tetka nisu htjele da me lažu, pa su mi priznale da je mrtav. To je bio šok za mene. To je šok za svako dijete… Sreća pa sam bio baš mali. Ne želim da pričam o tome, to su teške teme, samo mi znamo kako nam je bilo. Ne mogu više ni da razmišljam o nefer stvarima koje su mi se dogodile. Sada je na meni da pružim sve svom djetetu, da nastavim život dalje”

Sjetio se i hapšenja svoje majke Cece, te kako su to hapšenje krili od njega, i na tu temu je otkrio ove stvari: “Dok je mama bila u zatvoru, ja sam mislio da je u Americi. Anastasiji i meni su pričali da je otišla na turneju i ja sam vjerovao u to. Bio sam dijete, išao sam u školu i čekao da se majka vrati, a oni su govorili da će uskoro. Niko od djece me nije zadirkivao, bili smo svi mali, pa o tome nismo ni razmišljali”