VELIKI ŠOK! GOGA SEKULIĆ IZNIJELA JASAN STAV O MILENI RADULOVIĆ!- Nakon njenih BRUTALNIH RIJEČI, uslijedila LAVINA OSUDA I PLJUVAČINE! (FOTO)

0
269

Mnoge poznate i javne ličnosti su se oglasile povodom slučaja Milene Radulovića i njenog zlostavljanja u školi Mike Aleksića od strane Aleksića lično. Goga nije htjela da konkretno komentariše ovaj slučaj, dok sud ne kaže svoje, ali je ipak na tu temu rekla ove stvari

“Ne poznajem ih da bih mnogo komentarisala o tome! Što se tiče osoba koje zlostavljaju, siluju najstrože kazne, a to što žrtve preživljavaju je vjerojatno strašno, ne može se ni zamisliti. Zapitala sam se mnogo puta zašto se ne nađe način i te monstrume ne prijave odmah nakon prvog napada uz podršku porodice, policije, ljekara i advokata bez obzira na prijetnje i ucjene. Takve situacije ne smiju da se trpe niti prešute”

Dodala je da ona nema takvih iskustava, a da je to sigurno zbog stava kojeg ima: “Sve zavisi kako se postavite prema saradnicima i uopšteno sa ljudima. Svako pokuša, a mi sami koliko dozvolimo! Ja lično imam takav stav da ni ne pokušavaju, posebno iz posla zna se granica. E sada nije bitno da li ste javna ličnost, zbog karijere mnogi su spremni na kompromise da bi došli do cilja. To rade i studenti i iz raznih struka zarad napretka što je jadno i tužno. Ulaze u neke odnose sa nadređenima, a onda problem”

Na kraju je rekla i kako je čula da takvih stvari ima na estradi, da ih ona nije vidjela svojim očima, ali je rekla ovo: “Svašta se čuje, ali kažem opet to što nisam vidjela ne mogu i ne želim da komentarišem. Nepristojne ponude dobivaju iz raznih struka zašto svi na pjevačice? Prave gazde i ozbiljni ljudi koji imaju ozbiljne klubove nikada to ne rade, a neki koji pokušaju da rade da bi eto vidjeli pjevačicu možda i pokušaju, ali to se brzo pročuje, a ozbiljne zvijezde i ozbiljni menadžeri sa takvima ne sarađuju. Ima onih koji mladima obećavaju sve i svašta, a na kraju ništa. Tako da treba držati neki gard i nivo, vjerovati u sebe i svoj rad doći će uspeh bez tih kompromisa o čemu govorite”