VELIKI RAT IZMEĐU SEVERINE I NJENIH SESTARA- Jedna je se sestra odrekla jer se UDALA ZA SRBINA- Drugoj sestri Seve ne da da viđa majku -SVE SE SAZNALO (FOTO)

0

Mnogi od vas znaju ko je Severina Vučković. Ona važi za jednu od najkontraverznijih pevačica na Balkanskoj estradi i nema potrebe pominjati zbog čega je tako. Također sada se ona i njena porodica našla u centru medijskog dešavanja jer se u njihovoj porodici odvija jedna nova drama. 

Naima, popularna Severina trenutno vodi sudsku borbu sa Centrom za socijalni rad, jer je podnio protiv nje prijavu za remećenje javnog reda i mira. Ona je naime uputila neprimerene reči jednoj od uposlenih radnica. Kako prenose mediji, ni u njenoj porodici ne vlada skladan odnos. Ona je naime u sukobu sa sojom sestrom Marijanom, kojoj Severina brani da viđa njihovu majku Anu.

Severina sa svojom sestrom Marijana Vučković – Popović, koja je inače novinarka i živi u Beogradu, je do nedavno bila u odličnim odnosima. Inače, sa još jednom sestrom Zdenkom, koja živi u Turnju kod Zadra inače ne razgovara. Pričalo se da se Zdenka odrekla svoje sestre jer se udala za Srbina, Igora Kojića. Poznato je i to da se Severina razvela od njega prošle godine a iza sebe imaju brak od šest godina.

Zdenka je za medije izjavila da ne podržava taj brak jer su Srbi vodili oružani rat sa Hrvatima, ugnjetavali ih 50 godina, te da sada vode psihološki. Rekla je da je njena sestra vaspitana u moralnoj, rimokatoličkoj porodici od roditelja koji su Hrvati. Rekla je i da je njen život preuzela menadžerska mašinerija, da ima planetarnu slavu ali da sigurno ima tužan život. Ostatak ove priče pročitajte na ovom linku.