VELIKA ŽALOST U BRENINOJ KUĆI: Pevačica ne može sebi doći…ON JE UMRO! EVO šta je podelila pre par sati, SRCE JOJ SE RASPALO OD TUGE (FOTO)

0

Od kako se pojavila na javnoj estradnoj sceni Lepa Brena je česta tema u medijima. Pored onoga što radi i čime se bavi, njen privatni život je također uvek bio zanimljiv medijima. U današnjem članku vam donosimo nešto što je vezano za jednu od najpopularnijih pevačica na prostoru bivše Jugoslavije, Lepoj Breni.

Brena je bila na svome vrhuncu krajem osamdesetih i početkom devedesetih godina. Tih godina se i udala za najpoznatijeg tenisera Slobodana Bobu Živojinovića sa kojim je i danas u braku u smatraju se jednim od najidealnijih parova u javnom životu. Njih dvoje su se venčali početkom devedesetih godina i još uvek su zajedno i važe za jedan od najidealnijih estradnih parova.

Ona je sa Sašom stvorila imperiju Grand produkciju koju je prodala za 25 miliona. a pre par dana dočekala ih je velika i tužna vest, da je preminuo i dugogodišnji član njihovog sastava Slatki greh, Branislav Mijatović Mija. Mija zapravo bio i osnivač Slatkog greha, a njega je zajedničkim snagama osnovao sa Borom, popularnim bradatim harmonikašem. Podsećamo u Slatkom grehu je bilo čak 6 muzičara, koji su sa Brenom definitivbno postavili temelje za nardnu muziku u celoj regiji.

Podsećamo, Brena je nedavno preživela šok kada joj sin Viktor nije prisustvovao na rođendanu jer se pre dve godine odselio u Nemačku. On se i pre toga nije pojavljivao na porodičnim okupljanjima jer je ljut na majku i oca. U svom poslednjem intervju rekao da mu je dosta Srbije i medija koji su ga konstantno pritiskali. Sada je Brenu dočela i smrt njenog dragog kolege i verujemo da joj nije lako u poslednje vreme.