VELIKA TUGA u Srbiji- SVI MEDIJI OBJAVILI!- Sanja Maletić je na žalost ODUSTALA (FOTO)

0

Svakodnevno čitamo vesti vezane za estradu i javne ličnosti. Uglavnom je to nešto šokantno i kontraverzno, ali danas vam donosimo nešto drugačiju priču. Svima je poznato o problemu koji ima poznata pevačica Goca Tržan, te da je u nekoliko navrata pokušala da zatrudni vantelesnom oplodnjom, ali joj nažalost to nije uspelo. Danas vam donosimo sličnu priču. Pročitajte o kome je reč!

Naime, sličan problem ima i poznata folk pevačica Sanja Maletić. Ona se u poslednje vreme ne pojavljuje u javnosti i na sceni. Najviše je razlog tome zapravo što ima problema sa štitnom žlezdom. Otkrila je da ima veliki problem i sa začećem, te je jedne prilike izjavila da je to jedna stvar sa kojojm ne može da se pomiri. Dodala je i da nema vremena da preboli i prežali neke stvari.

Potom je rekla da je to cilj koji je drži pozitivnim, te da je to zvezda vodilja koja je itekako drži u životu. Smatra da je dete najlepši cilj koji čovek može sebi da postavi. Ona je dakle dobila bolest štitne žlezde i Hašimoto, koja je poprilično teška bolest. Smatra sebe ženom koja čvrto stoji na nogama i onom koja vuče konce u svome životu. Kako kaže, ne dozvoljava da je bilo šta poremeti.

Saznali smo da Sanja Maletić ima plan da ode u jednu stranu državu, a to je Velika Britanija, u kojoj će svakako pokušati sa tretmanima da popravi stanje sa štitnom žlezdom. Nadomo se da će uspeti i da ćemo je opet videti na sceni.