VELIKA TUGA- Suprug Marine Tucaković otkrio kakvo je njeno stvarno zdravstveno stanje- MARINA NE MOŽE DA PRIČA JER JE NJENO STANJE….

0
264

Za našeg poznatog tekstopisca Marinu Tucaković se zna da već neko vrijeme se bori sa veoma teškom bolešću, a nakon što su se pojavile neke njene nove fotografije sa odmora na Zlatiboru mnoge je interesovalo kakvo je trenutno Marinino zdravstveno stanje, ana sve to je njen muž Aleksandar Radulović Futa rekao:

”Šta da vam kažem… Cijela ova situacija oko virusa još više utiče na njeno stanje. Sve vrijeme je zatvorena u kući, slabo se kreće jer ne smije. A sve to dovodi do depresivnog stanja. Marina je sada krenula sa šestim ciklusom hemioterapija. Normalno je da joj je loše. Po cijeli dan spava, ne ustaje iz kreveta. Umorna je i smlaćena. Ali neka je, neka se odmara. Ja je ne diram. Spremam sve što treba, donosim joj hranu, a njeno je samo da se odmara i da se ne izlaže stresu. Marina je trenutno u takvoj fazi, nema snage da priča, pa se nikome ne javlja na telefon.”

Dodao je i da je zgađen sa pojedinim medijima koji pišu neistine o Marininom zdravlju, te je rekao da to što se Marina trenutno osjeća loše da je to reakcija na terapiju, te da će nakon desetak dana već biti loše.