VELIKA TRAGEDIJA U DOMU NAŠEG POZUNATOG PEVAČA KOJA JE POTRESLA CELU REGIJU!Iznenadni gubitak slomio je pevača, BOL zbog SMRTI bliske osobe ga je DOTUKAO!!

0

Mnogi od vas znate ko je popularni srpski pevač Dženan Lončarević. Danas pišemo o njegovoj tužnoj priči, tačnije o njegovom bratu je na veliku žalost preminuo 2008. godine. Dženan je u nekoliko navrata priznao da se i dan danas nije oporavio od gubitka brate i te užasne tragedije.

Poznato je da popularni pevač nikada nije hteo da otkriva detalje o samoj smtrti svoga brata, te je to čuvao za sebe. Ipak je jednom u medijima rekao kako se zapravo povodom toga svega. Prisetio se kada je nakon samo dvadeset dana od gubitka brata morao da peva ne proslavi Nove godine. Ipak je smehom i svojom pozitivnošću taj maestralni nastup izneo kao heroj.

Na tu temu je rekao da su ga tada mnogi protumačili pogrešno, ali i da samo on zna kako se u tom trenutku osećao. Izašao je na binu naizgled srećan, nasmejan i glumio je raspoloženje. Morao je da peva celo veče i da pravi odličnu atmosferu. To je samo dokaz koliki je profesionalac od uvek bio Dženan Lončarević.

Nakon dvadeset dana što je izgubio brata, nastup je bio zakazan i on nije mogao da ga otkaže. Pored toga nije želeo da izneveri ljude koji su se osećali odlično za doček Nove godine. Mnogi kažu da je taj njegov nastup bio fenomenalan, te da je veliku prazninu i bol uspeo da prikrije osmehom. Dženan inače jako retko priča na ovu temu, te je rekao da od tada više ništa nije isto, jer nema svoga brata. U suzama se prisetio Dženan Lončarević.