Već 13 godina je u vezi sa Zoricom Marković, dupIo mlađi od nje, niko ne zna kako izgleda: Evo zbog čega pevačicin dečko odbija da se slika javno s njom, SRAMOTA GA OVOGA (Foto)

0

Poznate i javne ličnosti redovno na sebe privlače pažnju, bilo kakvim objavama, kontraverzama ili privatnim životom, koji je čini se običnim ljudima nešto bez čega ne mogu. To može samo da doprinese njihovoj popularnosti. Mi vam danas donosimo jednu na prvi pomisao veoma čudnu ljubavnu priču. U pitanju je javna ličnost. Saznajte o kome je reč!

Ljubav je najvažnija stvar u životu i mnogima je ljubav smisao života. Ona pored što je slepa, zna nekada i da bude nelogična. Tada se mnogi pitaju kako neki naizgled čudni parovi osete povezanost i zaljubljenost. Od uvek je tabu tema bila ta neka razlika u godinama između parnera koja je medijima a i ljudima bila “trn u oku” i od uvek bila tema žestoke rasprave.

Mnogima su godine prepreka u životu, a neki javno kažu da vole mlađe ili starije. Poznata pevačica Zorica Marković iza sebe ima itekako buran ljubavni život. Bila je u dva braka, te još mnogo ljubavnih veza koje su trajale po devet i čak više godina. Ona je recimo od onih koja je starija, pa je mišljenja da je “mlađe slađe”. Ona je često u društvu mlađih muškaraca, koji su čak po deset ili do dvadeset godina mlađi od nje.

Ona je nedavno razotrkila u jednom interviju da se trenutno viđa sa dosta mlađim muškarcem. Pored toga je dodala da je to veza bez obaveza i da se tako viđaju već čak trinaest godina, a da je on sam mlađi od nje čak dvadeset godina. Ova slavna pevačica i rijaliti šou takmičarka je rekla kako ne želi više da otrkiva o njemu, niti da ga eksponira u medijima. Dodala je da on ima jako važan i ozbiljan posao, te da mu takvi skandali definitivno ne trebaju.