VATRENU PLAVUŠU GLEDATE REDOVNO U VESTIMA, A NISTE IMALI POJMA DA JE MAJKA MIRKE VASILJEVIĆ: Svi kažu da je prelepa

0

Mirka Vasiljević je poznata glumica koja je znala od malena čime se želi baviti i težila je prema tome. Mirka je već sa 15 godina počela da dobija uloge, koje su mladu glumicu na kraju i proslavile, i njena je karijera krenula uzlaznom putanjom. Poznato je da je Mirka već duže vrijeme u braku sa fudbalerom Vujadinom Savićem, i jako su se rano ostvarili kao roditelji, te sada imaju četvero djece.

Ona je stavila trenutno karijeru u drugi plan, jer joj je pordica na orvom mjestu trenutno, sele se često. Vujadinov je posao jednostavno takav, da dobija često profesionalne angažmane u različitim zemljama, pa se ona, skupa sa djevom, seli gdje god on dobije angažman. Ona je istakla da je uvijek u životu, pa tako i danas, imala podršku od majke, a oni koji ih poznaju, govore da je ona naslijedila svoju ljepotu upravo od majke.

Marijana Vasiljević je direktorica Sektora za upravljanje vazdušnim saobraćajem, a imamo priliku često da vidimo i na malim ekranima, ali, malo ko zna da je ona upravo Mirkina majka. Marijana je često gost u emisijama i dijeli potrebne inforamcije vezane za njenu profesiju. Nakon završetka srednje škole, Marijana je znala sa čime se bavi, i prošla je kroz sve poslovne faze da bi stigla do funkcije koju obavlja danas.

Ona je objasnila jednom prilikom od čega se sastoji njen posao, koji je jako odgovoran. Posao se odnosi na kontrole leta u različitim zemljama koje morajub iti usklađene zbog toga što avioni ne mogu da stanuju na granici kao što je to slučaj sa drumskim saobraćajem.