Uzima milione, bahati se gdje stigne a brat mu jedva sastavlja kraj sa krajem, stidi ga se, ovo je Dragan, ZNATE LI GA? (FOTO)

0
297

Zdravko Čolić je svakako pjevač koji je za skoro 35 godina svoje karijere napravio jako puno i može se reći da je postavio limite za jednog pjevača kako bi danas trebao da izgleda i zvuči. Čovjek bez ijedne greške u svojoj jako dugoj karijeri. Međutim, kako muzičari i njegovi prijatelji navode, proći će jako puno vremena dok se ne pojavi bar neko blizu ovog legendarnog pjevača.

Baš kao što kaže jedna pjesma od jedne srpske grupe, on je uvijek po strani, nije u aferi i nije u trendu, i drži se jao daleko od bilo kakve gužve. Čovjek šta god da odradi, to je sigurno vrh pjesma u sljedećih 10 do 20 godina. Nikada se nije priklanjao nekim političarima, nikada nije bio u aferama, i nije mu trebao nikakav vid reklame. On je u skladnom braku sa Aleksandrom, svojom suprugom, još od 2002 godine.

Ona je žena iz običnog života, radi kao nastavnica u jednoj školi u Beogradu, a sa njom ima i dvije ćerke, koje su danas odrasle djevojke. Međutim, ono što vazi za ovog jako dobrog pjevača je to, da uopšte ne voli pričati o svome privatnom životu, rijetko ko zna da on ima i mlađeg brata Dragana, koji također živi u Beogradu.

On je privatnik, ima ćeavabdžinicu u Beogradu, a zajedno sa bratom je otkupio recept od poznatog ćevabdžije iz Sarajeva poznatog mesara “Hodžić”. Evo kako i on izgleda, da li ste znali kako on izgleda?