UŽASNO- I DANAS OSJEĆAM NJEGOV MIRIS, POVRAĆALA SAM I TUŠIRALA SE 10 PUTA NA DAN! Ispovijest djevojke koja tvrdi da ju je Mika silovao svakog utorka

0
346

Studentkinja glume koja ima 20 godina je još jedna djevojka koja je navodno prijavila Miku Aleksića za seksualno zlostavljanje, te je u svojoj prijavi rekla: Silovao me je skoro svakog utorka i to je trajalo sedam mjeseci. Posle časova sam povraćala, izgubila na kilaži, osušila sam se. Ni dan-danas nisam vratila normalnu kilažu. On je prepametan čovjek koji je pripremio savršen zločin”.

Uz to je, kako kaže trpjela i psihičko maltertiranje i omalovažavanje, a u svojoj izjavi je navela i ove stvari: ” Počelo je dvije nedjelje nakon mog 18. rođendana. Kao da je sačekao da budem punoljetna, iako su druge djevojke bile i mlađe kada ih je napastvovao. Kada je sve to počelo, povraćala sam, smršala sam 11 kilograma. Osušila sam se. Nisam povraćala samo poslije časova, dešavalo se i u toku dana. Svaki obrok bih povratila”

Tada je raskinula i sa dečkom, počela se odvajati od ljudi, posebno u školi, a bila je maturantkinja i trebala je za sebe da stvori najljepše uspomene: ” Kada me je prvi put odveo u kancelariju, dvije nedjelje nakon mog punoljetstva, sjećam se da je cijeli čas pričao o ženskom samopouzdanju i fatalnim ženama. Pričao je kako žensko samopouzdanje ne postoji, kako može da ga odnese vjetar, da pukneš prstima i žena padne. Sve vreme me je gledao u oči. Imala sam u tom momentu nula samopouzdanja zbog njega, ali nisam tada ni bila svjesna. Gledala sam ga s divljenjem! Mislila kako on sve zna i kako sve vidi! Procijenio je i on to i odveo me u kancelariju, gdje mi je rekao da ćemo raditi na mom samopouzdanju i da će on meni da pomogne. On je veoma inteligentna osoba, prepametan čovjek koji je pripremio savršen zločin”