UŽASNA PREVARA ŠOKIRALA SRBIJU: Čovek u Mitrovici danima za 150 dinara iznosio kilograme mesa iz radnje, dok nije otkriveno kako MULJA!

0

Svi smo svesni posledica na ekonomiju koju je ostavio trenutni rat na području Ukrajine. Politička i ekonoska situacija u svetu je čini se po mišljenju mnogih analitičara nikada gora, a kada pogledamo cene osnovnih životnih namernica, doživimo blago rečeno šok. Nakon toga proispitujemo naše zarede i da li možemo priuštiti neke stvari koje su nekada bile sasvim normalne da imamo.

Naime, cene goriva je na prostoru Balkana skočila čak duplo i kako stvari stoje situacija oko toga je jako neizvesna. Oni koji zarađuju osnovnu platu ili penziju se uveliko pitaju kako i na koji način će živeti u današnjem vremenu. Jedna zanimljiva priča nam dolazi upravo iz Srbije, a prenosi je žena pod imenom Marija koja inače radi u jednom marketu. Ona je izjavila neke stvari koje se tiču mesa.

Naime, svakog dana je pre falilo mesa u mesnica. Na kraju dana kada su pregledavali kamere nikako nisu mogli zaključiti gde mesto ustvari nestaje. Zbog toga je odlučeno da se situacija oko toga pomnije prati.Oni su tako gledali ko kupuje najviše mesa. Onda su uočili jednog čoveka koji je kupio kilogram mesa i kada je otkucala bar-kod primetila je da je znatno teže nego što je prikazivala cena. On je ustvari menjao bar-kodove.

”Svakog dana je taj čovek, menadžer obližnjeg kafe – restorana dolazio u radnju, ode do mesare i traži, recimo, 20 ćevapa. Mesar mu spakuje u papir, pa u kesu i na kesu zalepi cenu tj. bar-kod. Onda traži kilogram buta, mesar isto uradi – spakuje u papir, pa u kesu, pa na to nalepi stiker s cenom. Na kesi ostane samo jedna cena, samo cena buta, a unutra su u stvari i ćevapi! Kad dođe na kasu, ja samo otkucam to što vidim – jedan bar-kod”.