Trenutno Vijesti

UŽAS! Pjanić doživio TEŠKU SAOBRAĆAJKU! Doktori se bore da fudbaleru spasu obe noge!

Na žalost u posljednje vrijeme skoro sve vijesti koje stižu spadaju u crnu hroniku pa ni danas nije izuzetak. Od samog početka ove godine samo nas zasipaju lošim vijestima i pored pandemije se dešavaju razne prirodne nepogode poput požara u Australiji na samom početku godine do ovih nedavnih u Kaliforniji.

Zatim su tu i razorni zemljotresi ali i poplave koje se dešavaju zbog obilnih padavina i izlijevanja rijeka. Mnogo nesreća koje su bile katastrofalne ove godine su izazvane i ljudskim nemarom a jedna od onih koje će se dugo pamtiti je i eksplozija u Bejrutu. Kada su u pitanju poznate ličnosti ni tu situacija nije dobra i ove govine nas je napustio veliki broj njih a sve je počelo sa pogibijom Kobija Brajanta i nastavilo se sa smrću i nesrećama o kojima čitamo svaki dan.

U susjednoj Bosni i Hercegovini je došlo do saobraćajne nesreće u kojoj je teške povrede zadobio bivši fudbaler Amel Pjanić koji danas ima 35 godina. Nesreća se desila u Ovnaku pored Viteza a Pjanić koji je upravljao svojim automobilom je u krivini izgubio kontrolu i podletio pod kamion koji je dolazio iz suprotnog smjera a koji je prevozio mašinu za asfaltiranje.

Odmah je prebačen u bolnicu i prema riječima doktora nije u životnoj opasnosti ali ima ozbiljne povrede posebno na nogama. Amel Pjanić je svoju fudbalsku karijeru završio prije godinu dana a dok se aktivno bavio fudbalom imao je jako uspješnu karijeru i jedno vriejme je igrao i za reprezentaciju svoje zemlje. On je kao golman igrao za Čelik iz Zenice, Željezničar iz Sarajeva, Igman iz Konjica i za još neke klubove. Nakon što je završio fudbalsku karjeru on se zaposlio u jednoj fabrici namještaja u Zenici ali je i pored posla išao na treninge dva do tri puta sedmično.

Oglasi – Advertisement