Užas na svadbi: Dragici KRV potekla niz nogu, mladoženja požurio da pomogne i ugledao nešto OGAVNO (VIDEO)

0

Svadbe su od uvek predstavljale događaje na kojima se uvek desi nešto neočekivano, naročito kada su u pitanju svadbe sa Balkana. Ali kada bolje razmislimo, na našim svadbama je nešto što je obično komično, a u svetu ima svega i svačega. Mi vam danas donosimo nešto krajnje neobično i što se nedavno pojavilo na društvenoj mreži TikTok i privuklo ogromnu medijsku pažnju. Saznajte u nastavku teksta o čemu je zapravo reč!

Ovaj video skupio je neverovatno veliki broj pregleda i lajkova na ovoj mreži. Naime, u Australiji se desila jedva svadba i nešto što se nikome pre nije desilo. U pitanju je deovjka Dragica Vajs koja ima 24 godina. Ona je zapravo igrala svadbeni ples sa svojim budućim mužem, a onda je njena svekrva uočila da joj niz nogu teče krv.

“Bile su tri pijavice. Bilo je toliko krvi i izgledalo je kao da se krvarenje ne zaustavlja. Jedna je bila ispod mog stopala, jedna ispod kolena, a još jedna je puzala uz moju nogu. Stvarno debela je bila ona koja mi je bila iza kolena. I bila je tu otprilike tri sata” – rekla je ova devojka na svom TikTok-u.

Inače, za one koji ne znaju, Australija je inače prepuna takvih životinja i u kišnim danima ovakve životinje su jako prisutne. Devojka je pomislila da je u pitanju menstrualni cilkus, međutim nije bilo niti blizu toga. Ona je također rekla da su bile jako debele, što je znak da su se itekako “najele”. Video o ovome možete pogledati ispod ovog teksta.

@madalyn.wise

There’s always something that doesn’t go quite right at your wedding, right? 😂🤦🏻‍♀️ #leech #weddingtiktok #wedding #weddingnightmare #foryoupage #fyp #ohno

♬ Oh No – Kreepa