USVOJILI DETE, 7 GODINA KASNIJE USLEDIO ŠOK: Kad je saznala pravu istinu, ceo svet joj se srušio!

0

Na popularnom forumu Reddit-u jedna žena je objavila svoju priču te je izazvala veliki broj komentara. Njena ispovest je bila posebno neobična, a saznajte u nastavku teksta o čemu se zapravo radi!

Naime, ona je istakla kako ima petoro dece, te kako je od kada zna za sebe htela da ima veliku porodicu sa mnogo dece. Nakon što se porodila po četvrti put, došlo je do određenih komplikacija i lekari su joj savetovali da ne sme više da rađa decu. U tom trenutku ona je već imala sina i tri ćerke, ali je još uvek imala želju da svoju porodicu proširi.

Sa svojim suprugom Dejvom je počela da razmišlja o usvajanju dece. Njen suprug je tada radio u drugoj državi pa se i nisu baš toliko često viđali. Kada su pričali o tome, on je dao predlog da usvoje dete iz neke druge države, te se ona nedugo nakon toga složila sa idejom. Dejv je ubrzo završio svu papirologiju i u njihov dom je stigla beba kojeg su nazvali Kejlen. Taj dečak sada ima sedam godina, te kako je rastao svi su govorili da neverovatno liči na ostalu decu.

Jedne prilike dok je pregledavala papire oko usvajanja je primetila nešto čudno. Javila se velika sumnja pa je odlučila da uradi DNK test. Tako je saznala da je Dejv zapravo biološki otac Kejlenu. Ona nije mogla da podnese činjenicu da ju je muž prevario sa drugom ženom, te da joj je lagao. Nakon toga je odlučila da se razvede od Dejva, ali će ostati prisutna u životu malog Kejlena.