USTALA KAO OPARENA PA VIKNULA: “Vi ste BEZOBRAZNI”! EVA RAS BESNO NAPUSTILA EMISIJU!

0

Nedavno se u medijima uveliko pisalo o skandalu koji je nastao u emisiji Amidži šou koju vodi poznati voditelj Ognjen Amidžić a kada je pjevačica Tanja Savić napustila studio nakon riječi koje joj je uputila Jovana Jeremić koja je inače bila osoba koja je pokrenula cijelu priču oko ljubavne afere između Tanje i političara Draška Stanivukovića gradonačelnika Banja Luke.

Naime, Tanja je u jednom trenutku ustala i rekla da mora do toaleta i više se nije ni vratila a poslije je u intervjuu za medije izjavila kako se spasila svojim odlaskom i kako se nije nimalo pokajala zbog onog šta je uradila. Tanja nije ni prva a ni posljednja osoba koja je neku emisiju napustila iznenada pa imamo za primjer i Teu Tairović koja je napustila snimanje Zvezda Granda specijal a nakon što je voditelj spomenuo njen eksplicitni uradak koji je isplivao u javnosti i o čemu se uveliko polemisalo.

Nju je svojim pitanjem da li više voli da bude sa jednim ili dva muškarca isprovocirao voditelj Siniša Medić koji je sličnu stvar to jest da mu gost u bijesu napusti studio doživio i prije pet godina i to od glumice Eve Ras.

On je tada bezobrazno konstatovao kako Eva u filmu Saga o tri nevina muškarca gdje igra ulogu pohotne bake u stvari ne glumi nego se čini da stvarno želi da ima odnose sa tim muškarcima što je nju jako uvrijedilo. Ona je ustala i rekla mu da je bezobrazan te da ne zna šta je gluma te da ona odlazi a da on sam završi svoju emisiju.