Trenutno Vijesti

UŠLI SMO U KUĆU U KOJOJ ŽIVI MIKI ĐURIČIĆ, SNIMILI UNUTRAŠNJOST: Ne možete ni zamisliti u kakvim uslovima živi – POGLEDAJTE GDJE SPAVA (FOTO)

Zadnjih godina u našem regionu su najgledaniji razni rijaliti programi od kojih je svakako najpopularnija Zadruga čija je četvrta sezona počela prije mjesec dana. Kroz ovaj rijaliti je prošao veliki broj takmičara od kojih su neki i od prije bili poznati javnosti, ali dosta njih je postalo pozato baš zahvaljujući učešću u rijalitiju.

Ovi ljudi nemaju niakav poseban talenat osim što su spremni na besramno ponašanje i pravljenje skandala što izgleda publiku i drži prikovanom za male ekrane. Ove sezone je najpoznatiji i najzanimljiviji lik Kristijan Golubović koji je poznati pripadnik beogradskog kriminalnog miljea ali sasvim sigurno kraljica skandala je Luna Đogani koja još nije ušla u ovaj rijaliti ali je sasvim izvjesno da će im se i ona priključiti čim gledanost malo opadne.

Prije neko veče smo imali i prvu diskvalifikaciju zbog fizičkog napada a odstranjen sa imanja je Miki Đuričić koji je i u prošloj sezoni na isti način napustio Zadrugu jer je napao dvije žene fizički zbog čega je bio u pritvoru godinu dana i morao je nositi nanogicu. Ipak, očito Miki nije ništa naučio iz ovog svog iskustva jer je na samom početku ove sezone napravio potpuno istu stvar.

blob:https://www.youtube.com/a67e8be9-89d1-4cc5-833f-45281494b3bd

On je napao Vladana Tomovića i nanio mu povrede po licu i zbog toga mu opet prijeti zatvor a odmah je došao i u središte pozornosti medija u Srbiji pa je tako i Ognjen Amidžić napravio prilog o njemu kada je bio u kućnom pritvoru. Miki je TV ekipu proveo po imanju i pokazao im io traktor sa prikolicom koji pripada njegovom ocu a govorio je i o svom sinu. Prema onom što se da vidjeti u prilogu, nije baš ulagao u imanje novac koji je zaradio u rijalitiju a pitanje je da li će sada nakon diskvalifikacije morati da plati i kaznu.

Oglasi – Advertisement