UŠLE U RIJALITI KAO SVETSKE DIVE, a sledeće jutro uplašile sve takmičare! Zadrugarke pokazale prava lica BEZ ŠMINKE i ostavile sve u ŠOKU!

0

Rijaliti programi su na našim prostorima nešto što mnogi ljudi konstantno prate i gledaju. U nedjelju je počela i poeta sezona najgledanijeg rijaliti programa, a to je Zadruga koja se emituje na Pink televiziji. Ovo je zadnja sezona što se tiče rijalitija Zadruga, ali i najvjerovatnije bilo kojeg rijalitija ikad koji se emitovao na Pink televiziji.

O ovom je pisao zapravo i sam vlasnik ove produkcije i televizije, Željko Mitrović na svom instagram profilu kada je objavio fotografiju sa rijaliti učesnikom Mikijem Đuričićem koji je u tom trenutku potpisivao ugovor. Rijaliti je počeo i mnoga nova lica su se pojavila, ali i stara. Tokom prve noći njihovog ulaženja, svi su blistali i izgledali fenomenalno.

Ali ono što je zanimljivo jeste da mnoge te ličnosti je sada teško prepoznati bez sve one šminke i raznih frizura. Prvo jutro u Bijeloj kući je započeli sa domaćim hitovima pomoću kojih je Veliki šef budio svoju učesnike i ukućane. Mnogi hitovi su se nizali, a zadrugari su se polako budili. Mnoge zadrugarke je bilo teško prepoznati, kao što smo i rekli, bez onog sjaja i ljepote koja je odisala na prvu noć ove sezone.

Izgleda da su se one više potrudile da njihov ulazak bude zapamćen, ali kasnije ih je već sve zamaralo da izgledaju priblićno onome od prve noći. Tu noć su imale razne stajlinge, dosta nakita, krune koje su mnoge zadrugarke nosile na svojim glavama. Ali kada su se probudile, mnogi su komentarisali da ne mogu vjerovati da su to iste djevojke od prve noći.