Trenutno Vijesti

UŠLA U RESTORAN NA SVADBU, IZNIJELI JE NA KOLICIMA HITNE POMOĆI: Poznata pjevačica imala UDAR, EVO INFORMACIJA (FOTO)

Zorica Marković spada u stariju generaciju pjevača narodne muzike u regionu koju mnogi znaju. Ona je rame u rame sa poznatim pjevačima kao što su Miroslav Ilić, Neda Ukraden, Zorica Brunclik, Ana Bekuta, Snežana Đurišić i drugi iz njene generacije jedno vrijeme harala estradnom scenom.

Zorica je prije nekoliko godina odlučila da se povuče i da prestane aktivno da se bavi pjevanjem jer se na estradi više nije moglo zaraditi, pa je odlučila da se okuša u ugostiteljstvu. Posao joj je dobro krenuo i zarađivala je puno više nego pjevanjem pa je odlučila da prekine svoju muzičku karijeru.

Ona se i u novi posao bacila svim snagama a poznato je da je Zorica i jedan veliki veseljak i boem i sve to je stiglo na naplatu kada je 2007. godine doživjela srčani udar. Tada je jedva izvukla živu glavu, išla je na hitnu operaciju ugradnje bajpasa i nakon toga je postala svjesna svog stanja. Ona je tada bila prinuđena da donese odluku o prekidu karijere što joj je jako teško palo obzirom da je pjevanje njena velika strast i ljubav.

Zorica je jednom prilikom za medije ispričala kako je srčani udar dobila na nastupu na jednoj svadbi u Požarevcu. Rekla je kako je u restoran ušla na svojim nogama i spremna za nastup, a odatle je hitna pomoć odvukla u bolnicu. Tada je riješila da se posveti ugostiteljskom poslu u kojem ima dosta uspjeha i kaže da se svakako u ovim novim vremenima i stilovima muzike ne bi ni snašla najbolje.

Oglasi – Advertisement