URAGANKE UHVAĆENE U AKCIJI: Evo šta devojke rade dok misle da ih NIKO NE VIDI! (ŠOK VIDEO)

0

Celi region je pre par godina čuo za žensku grupu pod nazivom Hurricane ili Uragan. One već par godina žare i pale Balkanskom muzičkom scenom. Pažnju privlače svakako svojim glasovima i igranjem, ali i izgledom. Mnogi će se složiti da su njih tri jedne od najatraktivnijih devojaka sa estrade. Nedavno su regio obavestile o budućem njihovom raspadu. 

Hurricane je pop grupa koju je osnovao Zoran Milinković u novembru 2017. Čine je tri članice Sanja Vučić, Ivana Nikolić i Ksenija Knežević. Najveći uspeh im je predstavljanje Srbije na Evroviziji 2021. godine kada su osvojile 15. mesto i 102 poena. Pre toga su Balkansku publiku osvojile svojim hitovima i spotovima na kojima imaju višemilionske preglede na jutjubu.

Već izvjesno vrijeme spekuliše se da se popularna grupa Hurricane raspada i da je samo pitanje trenutka kad će svaka nastaviti svojim putem. Ovaj trio dogovorio se da će funkcionisati zajedno do septembra, kad će svaka od njih započeti solo karijeru. One su se 1. maja dogovorile da odrade letnju turneju i zakazane nastupe koje imaju u predstojećem periodu, nakon čega će se odvojiti. To znači da će već u septembru svaka od njih krenuti svojim putem. Mnogi misle da među pjevačicama postoji netrpeljivost, te da primjećuju da je Ivana izdvojena od Ksenije i Sanje.

Sada nakon određenog vremena od te vesti one su stigle u Beograd vidno raspoložene nakon uspešnog nastupa, a za emisiju ”Premijera – Vikend – Specijal” su otkrile sve o raspadu grupe i planovima za leto, ali i budućnost. “Sad smo drugarice, kad smo rešile da se raspadnemo. Šalimo se naravno, samo ste počeli da primećujete sad naše druženje. Biće dosta noviteta, spremamo spotove” – rekla je Ivana.