UPRAVO JAVLJENE NEOČEKIVANE VESTI U DOMU ŽIVOJINOVIĆA: Svi na nogama!

0

Poznato je da je na estradi prisutno jako mnogo pevača i pevačica i koliko oni privlače medijsku pažnju, kako svojim pevanjem i muzikom, tako i svojim privatnim životom. Isto tako, znamo koliki uticaj imaju Zvezde Granda i da to predstavlja mesto gde ljudi mogu postati zvezde preko noći, naročito ako su još i dovoljno talentirani. 

Jedna od takvih je definitivno i Aleksandra Prijović, koja je stekla popularnost takmičeći se u Zvezdama Gradna. Sada ona ima zavidnu muzičku karijeru, a dovoljna je činjenica da joj je svekrva i popularna Lepa Brena. Da podsetimo, Aleksandra Prijović se udala za Filipa Živojinovića sa kojim ima i sina po imenu Aleksandar.

Mnogo se pisalo oko njihovog odnosa, da je zapravo Filip vara i da im je brak u krizi. Također se mnogo pisalo i to da je u lošem odnosu sa Lepom Brenom. Ove sve priče i špekulacije su krenule zato što je primećeno da Brena nije dugo bila kod svoje snajke i Filipa, ali zapravo pomenuti je Brena neko ko intenzivno putuje te nema vremena da bude i u svojoj kući, a kamoli u tuđoj.

Pre nekoliko dana su se njih dvoje na jedan zanimljiv način prepirali putem instagrama pa smo mogli saznati da je jednu Aleksandrinu pesmu napisao čak i Filip. Ona je tada najavila da je ostalo još dve pesme do zavšetka snimanja novog albuma, a sada je Aleksandra najavila i nešto što je verovatno veliki broj fanova priželjkivalo, a to je koncert u Areni, ali je rekla da tačan datum još uvek ne sme da otkrije. Kada su je u tom interviju pitali o drugoj trudnoći sa osmehom je odgovorila: “Volela bih da rodim ćerku, da Aki ima sestru. Nismo ni Aleksandra planirali, pa se desio”.