Upoznali se na ulici, nisu imali ništa a danas su 40 godina u braku: Supruga HALIDA BEŠLIĆA je fatalna dama – Evo kako izgleda njegova SEJDA! (FOTO)

0

Na Balkanskoj estradnoj sceni je zaista malo pevača čiji se kvalitet izvedbe, pesama i popularnosti može meriti sa legendarnim Halidom Bešlićem. Kada spomene neko državu Bosnu i Hercegovinu, mnogima prvo na um padne upravo ovaj pevač koji važi za legendu i kojeg svi vole i poštuju. Mi vam danas upravo donosimo priču iz njegovog privatnog života. Saznajte u nastavku teksta o čemu je zapravo reč!

Rođen je 20. novembra 1953. godine u selu Knežina kod Sokoca. Živi i radi u Sarajevu.
Slabo ko zna da je recimo Halid Bešlić i njegova supruga Sejda u braku već četrdeset godina. To je najverovatnije jer je ovaj pevač vešto držao svoj privatni život od očiju javnosti, ali mora se i priznati da njegovu karijeru nisu niti u jednom trenutku obeležili skandali i kontraverze iz privatnog života kako to biva obično kod njegovih kolega i kolegica.

Bilo kako bilo, Halid je tako jedne prilike odlučio i kako je upoznao ljubav svoga života.Halid se kao mlad pevač družio sa Sejdinom sestrom koja je radila u restoranu gde je on pevao. Jednom ga je ona pozvala da dođe kod njenih na ručak. Tu je sreo Sejdu i počeli su da se zabavljaju.

Rekao je da je ona radila u fabrici čokolada u vreme kada su se upoznali. On je tada upravo snimio svoj prvi singl. On je rekao da nedugo nakon što su se upoznali, shvatio je da je želi kraj sebe do kraja svoga života. Zapravo, nakon samo šest zajedničkih izlazaka on je nju zaprosio.