Ulicama Washingtona paradira vosjka Amerike – Građani tvrde da je započet vojna okupacija, nastao je čisti haos! – Savjeti za deset
Zanimljivosti

Ulicama Washingtona paradira vosjka Amerike – Građani tvrde da je započet vojna okupacija, nastao je čisti haos!

Mještani Washingtona su postali ekstremno nervozni zbog prisustva pripadnika osoblja bezbijednosti SAD-a koji izgledaju kao da su došli da vrše fizičke obračune sa demonstrantima.

Na internetu možete pronaći mnoštvo video snimaka na kojima možete vidjeti pripadnike snaga bezbijednosti koji su naoružani, i koji danima već hodaju ulicama gradova Amerike sprovodeći svoju silu.

Zbog anonimnosti pripadnika snaga bezbijednosti mnogi su pomislili da je riječ o “plaćenicima”, a ne osobama koje pripadaju Vladi.

Stanovnici glavnog grada SAD-a masovno izjavljuju kako se osjećaju kao da su pod vojnom okupacijom, i da su im životi u opasnosti.

Na određenim video snimcima možete vidjeti gorostrasne muškarce bez oznaka identifikacije kako čuvaju Bijelu kuću, i odbijaju da se identificiraju kada ih upitaju za njihov identitet.

Neki od njih su se izjavili kako rade za “odjel za pravdu” Amerike, ali građani koji su se našli na mjestu su veoma skeptični, i tvrde da se nešto loše sprema.

Oglasi – Advertisement