Ukoliko ugledate 50 eura na brisačima svog retrovizora NIPOŠTO ih nemojte dirati – Bježite i spasite živu glavu

0

Danas ćemo malo da pričamo o jednoj neobičnoj stvari, a sigurni smo da će vas ovo interesovati jer prije svega ovo danas što čujete može biti veoma korisno za vas. Svugdje u svijetu, pa tako i na našim prostorima je poznato da će lopovi sve uraditi samo kako bi vam uspjeli uzeti nešto vrijedno.

Neki se bave s tim iz svoje lične koristi, a neki su jednostavno to krenuli kao mladi pa nikada nisu izašli iz toga posla ili ih je privukao novac koji se brzo zaradi od krađe.

Konstantno lopovi znaju da nađu neke nove načine kako bi vam uzeli auto, a danas smo odlučili da vam spomenemo jedan novi trik sa kojim se služe kako bi vam ukrali auto.

Proizvođači auta se danas trude kako bi osigurali auto maksimalno, ali ipak lopovi konstantno pronalaze neke nove načine kako bi ih uzeli, pa današnji trik o kojem ćemo pričat je zapravo popularan u Americi, te se koristi često ispred trgovačkih centara.

Lopovi veoma često znaju izabrati neki auto, pa onda i na brisaču ostave 50 dolara, pa nakon toga se pojavi osoba koja ima pune ruke stvari, te sjeda u auto i onda pogleda na retrovizor, pa vidi kako na brisaču stoji novčanica.

Naravno u tome trenutku će čovjek izaći iz auta kakob i uzeo tu novčanicu, pa onda lopov poslije toga sjeda u auto i odlazi u nepoznatom pravcu. Upravo iz toga razloga je bitno da budete upoznati sa ovim trikom i da ni slučajno ne nasjednete ako vidite istu stvar na vašem brisaču.