“UHLJEBILA ” RODBINU: Brata PROGURALA među pjevače, a sestru među šminkere, kad vidite šta je učinila za oca i maćehu SHVATIT ĆETE ZAŠTO IM SVE ZAVIDE U SELU!

0
296

Pjevačici Radi Manojlović , najveća podrška u karijeri su članovi njene porodice , a naročito njena sestra Maja , kojoj je Rada pomogla da se progura među najpoznatije šminkere u Srbiji. Međutim , i njen brat je itekako poznat javnosti.

Nenad Manojlović je krenuo sestrinim stopama , ali otkriva da se s njom ne konsultuje u vezi muzike. Priznaje i da mu se jako dopada njen izabranik Haris Berković , i da bi volio da se ona uda za njega. Mada vrijedi za jednu od najangažovanijih pjevačica Rada svaki slobodan trenutak koristi da posjeti oca i financijski mu pomogne.

Radin otac se bavi poljuprivredom , i kako bi proširio svoj posao kupio je dva imanja. Međutim , iako je htio za tu investiciju dići kredit , Rada tako nešto nije dozvolila . Ta dva imanja je Radin otac uzeo kako bi proizvodio organsku hranu , jer se to danas na tržištu jako traži. Rada uloži mnogo para u svoje pjesme , pa tako da nije žalila ni da ocu da pare za njegov posao.