Trenutno Vijesti

UHHH- BOGDANA OTIŠLA U TERETANU, A MUŠKARCI POPADALI U NESVIJEST! Pokazala svima kako joj izgleda pozadina!

Porodica o kojoj e najviše piše u srbijanskim medijima je sasvim sigurno porodica Ražnatović jer je Ceca jedna od najpopularnijih pjevačica u regionu. Puno više je njenoj popularnosti doprineo i brak sa Željkom Ražnatovićem Arkanom koji je bio izuzetno kontroverzna ličnost, pripadnik beogradskog kriminalnog miljea koji je u ratu koji se desio na našim prostorima ostao upamćen po zločinima koje je sa svojom Srpskom dobrovoljačkom gardom počinio na tlu Bosne i Hercegovine i Hrvatske.

Ceca i on su u braku dobili dvoje djece sina Veljka i kćerku Anastasiju koji svog oca nisu ni upamtili jer je Arkan ubijen prije više od dvadeset godina u beogradskom hotelu Interkontinental. Oboje su sada odrasli ljudi, Veljko se i oženio i dobio sina, a o njegovoj supruzi Bogdani Rodić se od samog početka njihove veze pisalo u medijima.

Nakon raskošne svadbe koju su mnogi nazivali i svadbom vijeka došlo je i rođenje sina koji je dobio ime po svom djedu Željko a Bogdanin izlazak uz bolnice su pratili svi mediji u regionu i o njenom porođaju se pisalo danima. Ceca je napravila ogromno slavlje u svojoj vili a nakon izlaska iz bolnice Bogdana i mala beba su otišli u njen rodni Titel, a Veljko im se pridružio nakon što je sa svojom majkom bio u izolaciji jer su oboje bili pozitivni na koronu.

Kada je završeno renoviranje Cecine vile da bi se cijeli jedan sprat prilagodio bebinim potrebama mlada porodica se vratila u Beograd a Bogdana je skoro odmah počela da vježba da bi vratila izgled koji je imala prije poroda. Ona ide svaki dan u teretanu a kako to izgleda možete pogledati na slikama.

Oglasi – Advertisement