Trenutno Vijesti

UDALA SE ZA PALESTINCA I Postala NAJBOGATIJA SRPKINJA NA SVIJETU: Svi Joj Zavide Na OVOME, Ovi Prizori Će Vas Ostaviti Bez TEKSTA (FOTO)

Kada malo bolje pogledamo i razmislimo, mnoge djevojke sa naših prostora, koje su inače zaista lijepe, se jako dobro udaju za nekoga ko nije iz država Balkana. Uglavnom su to muškarci koji zarađuju ogromnu svotu novca, a imaju poslove širom svijeta. Neke djevojke se zaljube u momke koji su Arapi, a pri tom i bogati, zatim muškarci koji su inače šeik i dolaze sa Bliskog Istoka.

Sve takve djevojke koje se udaju za ovakve muškarce, obično nikakve korekcije ne rade na svom licu ili tijelu. A poznato je da je plastična hirurgija danas broj jedan da bi se došlo do savršenog i željenog izgleda. Međutim, djevojke koje se udaju za muškarce koji su iz Rusije ili iz Sjedinjenih Američkih Država, na svom licu i tijelu promijene gotovo sve.

Smanjuju nos, povećavaju usne, povećavaju grudi i stražnjicu, a u zadnje vrijeme je postalo popularno i da se operišu odnosno zatežu oči, što je poznatije pod imenom ”mačije oči”. Uglavnom se neke poznate starlete zalijepe za ovu drugu kategoriju muškaraca, pa onda promijene cijeli svoj lični opis. A mi Vam danas donosimo jednu priču koja se tiče udaje sa prvim tipovima muškaraca.
Naša poznata manekenka i model Anika Božić Al-Saraj se udala iz ljubavi za milijardera koji je inače iz Palestine i zove se Jusuf Al-Saraj. Oni su duži niz godina zajedno.

Anika, kao i svi drugi poznati, koristi svoje društvene mreže pa često podijeli slike iz svog braka. Oni imaju zajedno dvoje djece. Anika je u javnosti prozvana ”Arapskom princezom” iz razloga što, ona što plasira na instagramu, zaista izgleda kao jedna bajka. Anika je jednom prilikom priznala da rijetko kad dolazi u Srbiju, gdje je i rođena.

Oglasi – Advertisement