Trenutno Vijesti

Udala se za egipatskog milijardera, čekajte da vidite kako ON izgleda: Srpkinja živi u svili i kadifi, a TEK VILA?

Danas je vrijeme influenserki i starleta i mnogo djevojaka na ovaj način pokušava da uspije i zaradi dosta novca ili da bar ulovi bogatog muža koji će joj ispuniti sve njene želje. Pojam starleta je do prije petnaestak godina na našim prostorima bio nepoznat sve dok se nije pojavila Stanija Dobrojević koja nije imala nikakav talenat a nije baš ni reprezentativno izgledala ali je zarađivala velike svote novca učestvujući u rijaliti programima i na taj način je postala poznata.

Mnogo djevojaka je tada gledajući kako Stanija živi luksuznim životom bez nekog posebno uloženog truda, pokušalo da uradi isto što i ona a internet im je jako puno pomogao u tome. Sada na društvenim mrežama imate na hiljade profila zgodnih djevojaka koje izgledaju zanosno i slikaju se u provokativnim pozama da bi dobile što veći broj pratilaca.

Treba reći i da posao influensera nije nimalo lagan i da ove djevojke provedu jako puno vremena pripremajući fotografije i objave a mnoge od njih ne uspiju u svom naumu. Ima i onih koje su na ovaj način zapale za oko nekim milijarderima koji su se zaljubili u njih i oženili ih i danas žive sretno i raskošno.

Već smo pisali o jednoj djevojci iz Srbije, Jeleni koja se udala za šeika i koja živi svoj život iz bajke. Danas pišemo o još jednoj koja se zove Anika Božić Al Saraj i koja je udata za poznatog egipatskog milijardera Jusufa Al Saraja i dovoljno je da odete na njen profil na Instagramu pa da vidite u kakvoj raskoši ona živi. Inače ona i danas radi kao foto model i veoma je tražena.

Oglasi – Advertisement