UDALA SE MILJANA KULIĆ! Rekla sudbonosno DA, povlači se iz javnog života i odlazi u Dubai: Dosta sam se MUČILA!

0

Najpoznatija rijaliti učesnica na našim prostorima je svakako Miljana Kulić, koja je rođena i živi u Nišu u Srbiji. Ona je već dugo godina pred malim ekranima i cijeli svoj život je plasirala u javnost. Miljana je u rijaliti programu Parovi započela svoju rijaliti karijeru, a uspjela je doći i do Zadruge na Pinku.

Bila je učesnica i u petoj sezoni Zadruge, ali je diskvalifikovana zbog fizičkog nasrtanja na svog bivšeg dečka Lazara Zolu Čolića, kada mu je nanijela teške tjelesne povrede udarajući ga štiklom u glavu. Miljana je imala i više nego turbulentan emotivni odnos sa Zolom, protiv kojeg je bila i njena majka Marija Kulić. Majka Marija je dvije sezone bila učesnica Zadruge kako bi Miljanu usmjerila na pravi put i odvojila od Zole, ali ipak nikada nije uspjela u tome.

Međutim, nakon zadnje diskvalifikacije, Miljana je brzo stupila u emotivni odnos s drugim čovjekom. Mnogi su se iznenadili kada je Miljana postavila na društvenim mrežama fotografiju sa dečkom gdje se vidi kako uživaju na Zlatiboru. Miljana se često oglašavala kada je bila s njim na Zlatiboru te je svima pokazivala koliko uživa. Sada je objavila fotografiju burme, te je tim potezom mnoge šokirala.

Iako su oni tek nekoliko dana zajedno, odlučili su da se uzmu i da izgovore sudbinosno da. Miljana je otkrila da se udala i da je donijela jednu veliku, a za nju važnu, odluku, a to je da se povlači iz javnog svijeta. Kako je još rekla, nije joj u planu da ulazi u rijaliti programe više i deaktivirati će društvene mreže i promijeniti broj telefona. Da li će Miljana zaista sve ovo uraditi, ostaje nam da vidimo.