UDAJE SE MILICA TODOROVIĆ! Čestitke samo pljušte, pokazala VERENIČKI PRSTEN! (FOTO)

0

Kada je u pitanju estradna scena možemo sa sigurnošću reći da je na njoj prisutno mnogo poznatih pevača i pevačica. Mnoge od njih poseduju veliki pevački talenat i atraktivnost što je pun pogodak za opstanak na javnoj scenu. Jedna od omiljenih takvih je popularna Milica Todorović, koja je po mišljenju mnogih najlepša i najatraktivnija domaća pevačica. 

Njena karijera je itekako krenula uzlaznom putanjom nakon pobede u Zvezdama Granda. Nju su pratili i određeni pehovi i padovi tokom karijere. Rođena je 13. oktobra 1990. godine u Kruševcu, a živi u Beogradu. Sa četrnaest godina, Milica je bila najmlađa učesnica i pobednica ovog takmičenja. Milica važi za jednu od najatraktivnijih pevačica na našoj estradi i tvrdi da se nije podvrgla estetskim zahvatima.

Milica je za vreme od kako je na javnoj estradnoj sceni imala nekoliko partnera i mi vam donosimo sve njene ljubavne partnere. Za početak, Miličina prva ljubav je Nenad Jovanović, pevač s kojim je bila dugo u emotivnoj vezi još kao klinka. Njih dvoje zajedno su se takmičili u “Zvezdama Granda”. Njen sledeći dečko bio je Rade Kovačević, brat Saše Kovačevića. I o njemu je Milica imala samo lepe reči.

Sledeća veza je veza sa Milošem Paunovićem, koji je inače i koreograf pa ju je učio plesu i tako je profesionalno napredovala. Bili su pet godina zajedno i mnogi su očekivali i venčanje. Nakon toga bila je u vezi za Petrom Strugarom i to samo pet meseci. Ona sada trenutno uživa na odmoru, a jednom fotografijom na instagramu uspela je da zbuni svoje pratioce, zbog čega su svi počeli da joj čestitaju. Milica je nosila prsten sa dijamantom baš na prstu i ruci na kojem se nosi nakit koji označava da je čovek zaprosio svoju devojku.