Udaje se ćerka Jovana Memedovića! Maša u kupaćem proslavila devojačko veče, a evo ko je budući suprug

0

Maša Memedović, simpatična kćerka voditelja Jovana Memedovića, uskoro bi trebala zavladati stanicom “Ludi kamen”. Bliži se dan jer je nedavno proslavila djevojačku večer koja je trajala cijeli dan. Naslijedivši od oca strast prema televiziji, raznolike vještine i privatan životni stil, Maša je diskretna osoba. Međutim, ova je prilika imala potencijal postati javna saznanja u bilo kojem trenutku.

Omogućen nam je pristup cijelom Mašinom Instagram profilu, gdje smo vidjeli niz priča i slika sa splavi na rijeci Savi. Slike su pokazale kako se ona i njezini prijatelji divno zabavljaju, uživaju u svečanom ručku, a čak im se pridružilo i nekoliko gostiju koji nisu odoljeli okupati se u vodi. Događaj je bio nezaboravan, s timom mladenki, nazvanim “Team Bride”, koji je iskoristio pauzu između proslava kako bi pratio najnovije sportske događaje, jer je to bio veliki tjedan za sport. Naime, sudionici su se neočekivano okupali tijekom proslave, noseći svoje kupaće kostime kako bi se rashladili.

Činilo se da je Maša blistala u prekrasnoj satenskoj haljini, u kombinaciji s kaubojskim čizmama i šarmantnim ružičastim šeširom. Njezina je pojava utjelovila suštinsku estetiku “seljanke”, koja se savršeno slagala s njezinom omiljenom serijom “Sasvim prirodno”. Muškarac u kojeg se zaljubila je Bogosav Apostolović, poznati filmski režiser i scenarista. Prošle su se godine zaručili na Rodosu, a Maša je već odabrala svoju vjenčanicu. Djevojačka večer je prošla, ostalo je još samo ono važno “da”. Ostaje nejasno kako Mašin otac, inače poznati voditelj, gleda na ovakav razvoj događaja. Ipak, upoznao je svog budućeg zeta i uspostavili su dobar odnos.