UBIJENA KSENIJA PAJČIN JE BILA SA NEBOJŠOM TUBIĆEM, ON VEČERAS OTKRIO DETALJE NJIHOVE VEZE: Ovo niko nije znao

0
255

Nebojša Tubić Žabac je gostujući u emisiji Sceniranje otkrio detalje kada se zabavljao sa pokojnom pjevačicom Ksenijom Pajčin.

On je bio i u ljubavnoj vezi sa hrvatskom pjevačicom Doris Dragović, ali ovaj odnos nije baš dugo potrajao. Kako je ispričao sa Doris je bio u vezi jednu godinu i šest mjeseci, kao i to je Ksenica bila divlja.

– Doris je došla kod mene i žalila se da ima nekih ljubavnih problema, pa smo tako sjeli da popijemo. Ja sam tad popio malo više, a ona me je pitala jel može da mi sjedne u krilo. Kazala mi je da joj je taj njen šutnuo u du*e i vukao za kosu. I tako, malo – pomalo smo se zbližili, bili smo zajedno godinu i po dana, a bila je simpa, opuštena.

-Za razliku od Ksenije Pajčin, ona je bila divlja, neukrotiva, lijepa ko lutka, ali ne možeš sa njom ni na jedan način. Jedan dan super, drugi dan poludi skroz, kao divlji konj, misliš da si je ukrotio, a ona ode sa drugim, jest da je bila klinka kad smo bili zajedno, 32. godine sam imao tad, a ona samo 18 – ispričao je on.