U SEDMOJ DECENIJI POSTALA MAJKA, A OTAC POBEGAO! Ljajić: SVE sam radila sama. U jednoj ruci dete, u drugoj stvari, a OTAC?

0

Naime, kako i sami možete da zaključite na osnovu naslova, čuda se zaista dešavaju. Ova nevjerovatna priča desila se u Novom Pazaru, a građanka Atifa Laljić upravo je ostvarila svoj životni san a to je da se ostvari u ulozi majke. Međutim ono što je sve šokiralo jeste činjenica da Atifa ima 60 godina, ali definitvno je sve iznenadila svojom hrabrošću.

U to vrijeme o njoj je pisao cijeli region, a našla se i u svjetskim medijima. Nakon toga počela je njena borba sa samohranim roditeljstvom, jer je suprug napustio ubrzo nakon što se ćerka rodila. Iznajmljeni stan u kojem je živjela sa svojom ćerkom bio je preskup za njena skromna primanja. Ali zahvaljujući ljudima ona više o tome ne mora da brine. Naime, ona sada ima doživotnog donatorakoji će joj plaćati kiriju.

– Ko god hoće neka reaguje kako god hoće. Meni se želja ispunila, dobila sam zdravo i pravo dete.Bivši suprug je priznao dete, ali posle više nije hteo da živi sa nama, dođe u vrtić da ga vidi, a samnom ne govori – otkrila je Atifa. Bez ikakvih prihoda morala je sama da se snalazi, pomogli su joj dobri ljudi.

– Hvala svima koji su pomogli. Neki su ljudi dolazili davali 100, neki 50 evra i to mi je mnogo pomoglo.Stalno sam morala da se selim. Ćerku u jednu ruku, u drugoj ruci stvari nije bio niko tu da mi pomogne.Bilo mi je mnogo milo, obradovala sam se. Najviše na svetu želela bih da mogu ćerki da kupim stan – otkrila je Atifa.