U ovoj viletini živi novi gradonačelnik Banja Luke Stanivuković- OVO SE RIJETKO VIĐA- Zlatni mozaici, zlatni stubovi, kreveti kao iz bajki (FOTO)

0
173

Jedna od najzanimljivijih ličnosti u regiji u posljednjih 7 dana je svakako novi gradonačelnik Banja Luke, Draško Stanivuković, koji ima samo 27 godina. On inače potiče iz veoma imućne porodice, a trenutno živi u velikoj i luksuznoj vili koja je u vlasništvu njegovog oca i koja se nalazi u elitnom dijelu Banja Luke Petričevcu, a ta vila se do sada koristila za snimanje fotografija za 50 matura, 70 rođendana, 30 svadbi, snimljena su tri spota i dvije vjeridbe.

Na internetu se može vidjeti kako Stanivuković u svojoj vili bukvalno hoda po zlatu, jer su u samu vilu ugrađeni mozaici u kojima ima 24- karatnog zlata, a u opisu firme koja je radila ovu vilu na internetu možemo pronaći ovu poruku: “Ponosni smo što naša firma stoji iza opremanja jedne od najpoznatijih vila u gradu Banjaluci. Izbor materijala je: elegantne granitne ploče 80×80 i zlatni 24 K mozaik”.

Tu se može vidjeti i detaljan prikaz vile, te s evidi da osim zlata u mozaicima, zlata ima i u ostatku unutrašnjosti vile, kao na rimskim stubovima, na rukohvatima na velikom stepeništu, kao i po ogromnim krevetima