U ovim znakovima su rođeni najbolji očevi – da li ste vi jedan od tih znakova u Zodijaku?!

0

Ako je vaš partner rođen u jednom od ova tri horoskopska znaka, pravi ste sretnik, jer će on biti više od predanog oca.

Biti roditelj nije laka stvar. No, ako pored sebe imate partnera koji je vezan za obitelj i voli djecu, znajte da ćete zajedno lakše prebroditi sve prepreke.

Oni koji vjeruju u horoskop kažu da se u ova tri znaka zodijaka rađaju najbolji očevi.

Rak

Osjetljivom Raku njegova porodica je uvijek na prvom mjestu. Od prvog dana trudnoće stalno će biti uz vas, milovati i paziti na vas, davati dobre savjete i nježno vas tapšati po uhu. Kad dođe dijete, tada počinje najljepši period njegovog života. Uvijek će biti s vama i vašom djecom, uvijek se možete osloniti na njega.

Vaga

Muškarci rođeni u znaku Vage dobri su očevi kojima nikad nije dosadno. Uvijek su spremni na zabavu, vole pokazati i objasniti svijet svojim potomcima na drugačiji način. Koliko god tate bili zabavni među horoskopskim znakovima, mogu biti i vrlo ozbiljni. Svojim izraženim osjećajem za pravdu žele jer im je to mnogo važno pa će svoju djecu odgajati da budu emocionalno inteligentna i obzirna.

Lav

Njegova djeca su njegov ponos. Jednostavno će učiniti sve što je u njegovoj moći da ih zaštiti. Ne može im uskratiti nikakvu želju, pa ih često pokvari. Vrlo je zahtjevan prema sebi, jer želi biti savršen otac, pa već pri rođenju djeteta zna napamet svu literaturu o odgoju djece, piše Miss7.

Da li ste vi našli pravog oca za vašu djecu, šta mislite o tome?