U OVA 3 HOROSKOPSKA ZNAKA KRIJU SE NAJBOLJE ŽENE ZA BRAK: Blago vašem mužu, pravi je sretnik

0

Sve su žene dobre, ali ipak neke su bolje čak i od onih najboljih.

A sad saznajte koje su žene najbolje za brak:

RAK žena: kad jednom osvojite ženu račicu, znajte da ćete imati od nje ljubav koja će biti bezubjetna i ona će biti spremna s vama otići i na kraj svijeta.

Uvijek su intenzivna njena osjećanja, najzat ćete spoznati šta znači kad imate takvu ženu pored sebe. Spremna je na sve da učini da bi njen izabranik bio najsretniji čovjek svijeta.

Iako je sklona dramatičnom doživljavanju svega u životu, znajte da vam je s njom kazalište zagarantovano u kući. To je mala cijena koju trebate da platite za život u oazi kao u 1001 noći.

LAV žena: lavica je uvijek otresita, ali prava žena i ratnica. Ima nevjerovatnu snagu i sposobnost, ali potreban joj je neko kad se zaglavi poklopac na tegli od krastavćića.

Jednakog sebi traži da bude pored nje, neće običnog čovjeka, nego supermana. Vi ćete nju obožavati, ali nikad ništa posebno neće morati da radi da biste je obožavali. Pitati ćete se uvijek u čemu je fora.

A ona sve što radi za vas, znajte da radi cijelim svojim tijelom. Nećete sigurno sresti ženu koja će voljeti velikodušnije nego što ona voli. A kad se ljuti, tad se najljepše na svijetu ljuti. A kad zahtjeva, za vas je zapovijed svaka njena želja.

JARAC žena: svako bi pao na koljena pred ovom ženom, a zbog čega ne biste i vi? Ona je kao crna zemlja jaka, sve može da podnese, nećete primijetiti ni kap znoja na njenom čelu plemenitom kad ulaže nadljudske napore u ono što je naumila.

Ono što bi slomilo kičmu svakom prosječnom muškarcu, ova dama dostojanstveno i nenametljivo iznosi, pitat ćete se da li ste je dostojni uopšte?