U narednom mjesecu za ova ČETIRI ZNAKA stižu PARE – ovo je zaista moćan period, evo kome će novčanik biti debeo

0

Približavamo se polako kraju godine, već smo pri kraju mjeseca novembar, ali donosimo vam mnoge zanimljivosti vezane za naredni mjesec, a radi se o mjesecu DECEMBAR, prema astrološkim proučavanjima, ovaj mjesec će biti posebno dobar za četiri znaka, koja će najviše finansijski da prosperiraju, a sad da li vi spadate u ta četiri znaka, pogledati ćete ispod, gdje smo naveli:

Igramo “zvjezdani rulet” u kojem će ovoga puta pobijediti Škorpije, Strijelci, Lavovi i Ovnovi.

ŠKORPIJA – Skup planeta u vašem znaku probudio vas je i pokrenuo na inicijativu, pa ste bili spremniji nego ikada da se borite za ono što vam pripada. Ulazak Sunca i Merkura i Strijelca donijet će vam uspješan mjesec na području financija. Imat ćete dva izvora financiranja.

STRIJELAC – Venera u Jarcu donijet će vam ne samo novac, već i darove. To je nešto na čemu ste dugo radili i što zaslužujete, ali je kasno. Jedno je sigurno, nećete baš plivati ​​u novcu, ali će vam novčanik biti pun.

LAV – Planeti u Strijelcu donose vam trgovinu, pa stiže novac koji ste očekivali. Imate priliku zaraditi novac na jednostavan način. Ako se bavite ugostiteljstvom, ovo je prava prilika da proširite svoje poslovanje.

OVAN – Dobivate na temelju napornog rada. Venera u Jarcu je racionalna, pa ćete dobiti ono što vam pripada. Vrijeme je idealno za traženje povišice.

Da li ste neki od ovih znakova, da li možete i vi da očekujete da će vam naredni mjesec stići laka para, što bi se reklo u našem narodu. Pišite nam o ovome!