U jednoj ruci PUŠKA a u drugoj sin: VELJKO RAŽNATOVIĆ zapalio društvene mreže: EVO šta je poručio! (FOTO) – Savjeti za deset
Trenutno Vijesti

U jednoj ruci PUŠKA a u drugoj sin: VELJKO RAŽNATOVIĆ zapalio društvene mreže: EVO šta je poručio! (FOTO)

Veljko Ražnatović je osoba koja je popularna ju Srbiji i koja je jako interesantna za javnost, ali ne svojom zaslugom. On je poznat samo zato što je sin jedne od najpoznatijih pjevačica u Srbiji Cece Ražnatović i njenog pokojnog muža Željka Ražnatovića Arkana koji je bio pripadnik kriminalnog miljea ali i poznat po svojim zlodjelima koje je sa svojom vojnom formacijom Tigrovi napravio na teritoriji Bosne i Hercegovine i Hrvatske.

O Veljkovoj ženidbi i o rođenju njegovog sina kojem je dao ime po svom ocu se u srpskim a i regionalnim medijima pisalo danima i javnost je bila upoznata sa svakim detaljem. Veljko je profesionalni bokser i vrlo je aktivan na društvenim mrežama na kojima je u nedelju objavio jednu fotku koja je za par sati postala viralna i izazvala mnogo reakcija i komentara.

Naime neko smatra da se radi o porodičnoj fotografiji jer se na njoj vidi Veljko koji u jednoj ruci drži pušku, dok je u njegovom krilu njegov tromjesečni sin. Pored njih je i njegova supruga Bogdana koja guli krastavac a vidi se i roštilj i meso koje se priprema za ručak u prirodi. Ispered njih se nalazi i ogroman pas iočito je da oni uživaju u nekom šumarku.

Veljko je uz fotku stavio i objavu koja glasi:” Znaš li odakle si, sine, pogledaj pogledaj planine sive, zejtinlikom cveće procvalo, Šumadijom sunce zasjalo… Pozdrav iz majke Srbije” i dok se nekome sve ovo svidjelo bilo je i onih koji su smatrali ovo nekom vrstom prijetnje pa su neki korisnici prijavili nejgovu objavu. On je zamolio da to prestanu da rade jer smatra da ona nikoga ne vrijeđa.

Oglasi – Advertisement