U dom Đorđa ĐOKOVIĆA i Saške Veselinov stiže ON: Voditeljka progovorila o trudnoći! (FOTO)

0

Posljednjih dvadesetak dana je fokus cijelog svijeta bio na najboljem teniseru Novaku Đokoviću kojij e doživio pravu agoniju u Australiji u koju je otišao da bi branio titulu na prvom Grend slemu a koju je u Melburnu osvajao ukupno deset puta.

Iako je dobio medicinsko izuzeće i vizu ona mu je po slijetanju poništena i proveo je u imigracionom zatvoru šest dana i sudio se sa vlastima a konačan epilog je bila njegova deportacija u Srbiju i zabrana ulaska u ovu državu na tri godine. Njegova porodica odnosno roditelji i brat Đorđe su za vrijeme dok je on bio u pritvoru svaki dan organizovali konferencije za štampu i proteste a uz Novakovog brata je cijelo to vrijeme bila i njegova djevojka Saška Veselinov koju svi u Srbiji znaju kao voditeljicu.

Mediji prenose da su Đorđe i ona u vezi već godinu dana iako je za nju javnost saznala tek nedavno. Prema nekim izvorima par već živi zajedno a koliko je njihova romansa ozbiljna pokazuje i činejnica da je Saška upoznala sve članove porodice Đoković pa i Novaka i Jelenu te njihovu djecu Stefana i Taru.

Nagađa se da bi oni uskoro mogli uploviti i u brak a sada se pojavila i informacija da je Saška u drugom stanju. Ona je nakon toga odlučila da progovori u javnosti i objasni o čemu se radi jer je mnoge zbunila njena objava na Instagramu. U njihov dom dolazi novi član ali ne beba nego pas kućni ljubimac. Ona već ima jednog kućnog ljubimca a radi se o papagaju a sada će dobiti i novog druga.