TUŽNE VIJESTI POTVRĐENE ! ISTINA JE DA JE PETAR STRUGAR ZAVRŠIO !

0

Petar Strugar, cijenjeni i zanosni glumac iz Crne Gore, koji se proslavio ulogom u hvaljenom filmu “Zlatni dečko”, nedavno je okončao razvod od supruge Olje. Treba napomenuti intrigantnu činjenicu da se Strugar tijekom cijele njihove zajednice svjesno suzdržavao od priznanja njihovog bračnog statusa u javnosti. Unatoč obožavanju domaće publike za izvanrednu izvedbu u “Montevideo, Bog te video”, Strugar je odlučio namjerno šutjeti o svom privatnom životu.

Prošle je godine s tajanstvenom Oljom radosno dočekao sinčića Ivu. Prije toga bio je u ljubavnoj vezi s poznatom pjevačicom Milicom Todorović. Nakon prekida Petrova i Milice, detalji iz njegova osobnog života ostali su tajna za javnost. Stoga su mnogi ostali zatečeni kada su otkrili da je cijenjeni glumac i nakon njihovog rastanka postao otac. Nakon pomnog razmišljanja, Olja i Petar odlučili su se razići i krenuti različitim putevima. No, unatoč ovoj promjeni, uspjeli su održati prijateljski odnos kakav su imali prije braka. Proces njihovog razdvajanja odvijao se s lakoćom, budući da su oboje prepoznali da njihova sposobnost da funkcioniraju kao bračni par više nije održiva. Naposljetku su zaključili da je razdvajanje najpovoljniji način djelovanja za dobrobit njihova sina.

I Petar i Olja istaknuli su se u svojim životima, a ostali su vjerni roditelji svom sinu Ivi. Dijele međusobno razumijevanje i slaganje kada su u pitanju njihove zajedničke odgovornosti prema djetetu. Ova neobjavljena informacija prenijeta je lokalnim medijima preko anonimnog izvora. Temelj njihove veze izgrađen je na iskrenom prijateljstvu, a taj će temelj opstati. Važno je naglasiti da se umiješanost treće strane ne može smatrati odgovornom za njihov razvod, ne ostavljajući mjesta neutemeljenim nagađanjima. Primarni fokus trebao bi biti na nepokolebljivoj predanosti obje osobe svom sinu, osiguravajući mu bezbrižno odrastanje. Petar Strugar odlučio je ne iznositi više detalja o svom privatnom životu, kao što je to činio ranije.