TUŽNE SCENE NA KOMEMORACIJI MERIMI NJEGOMIR- Kada je krenula ova pjesma , Merimine kćerke BRIZNULE U PLAČ- Tješe jedan drugu, BRIŠU SUZE (FOTO)

0

Pjevačica Merima Njegomir je 20. novembra preminula nakon što je bila kratko vrijeme bolesna, a komemoracija se odražala u Kamenoj sali Radio Beograda, baš i kako je to urađeno za pjevača Marinka Rokvića.

Na toj komemoraciji su se okupili razni prijatelji i kolege od Merime, te je počela sa pjesmom “Ružo moja”, poslije čega su kćerke od Merime briznule u plač, a tu sa njima i mnogi ljudi pustili suzu.

Nasljednica od Merime Ljubica je prije te komemoracija izašla iz auta, te se na njenom licu vidjela tuga i ona je bez riječi ušla u salu, dok je sin od Merime Marko bio isto tako vidno tužan, pa i nije bio spreman kako bi davao bilo kakve izjave, što je i sasvim bilo razumljivo.

Pored bliskih članova porodice i prijatelja su se okupili i neke njene kolege kao Radiša Urošević, Miša Mijatović, Svetlana Ceca Bojković, Ivan Milinković i Lepa Lukić, te pjevačica Ana Bekuta.

Merima Njegomir se rodila 9. novembra 1953. godine u Beogradu, te je ona živjela i radila je u Beogradu, dok je preko 25 albuma tokom svoje karijere snimila, te je ona pjevala neke veoma poznate hitove kao što su “Ruzmarin” i “Zbog tebe, te mnoge druge.

Prije samo par dana je ona preminula zbog posljedica teške bolesti, isto kao i pjevač Marinko Rokvić u skorije vrijeme. Isto tako se Merima trudila uvijek da se što manje zna oko njene bolesta, pa je za njeno stanje znalo samo malo ljudi, gdje su tu bili uključeni bliski prijatelji i njena porodica.