TUKAO ME JE, BILA SAM U ČETVRTOM MESECU TRUDNIĆE! Bivša voditeljka Granda preživela pravi pakao, ovako sada izgleda!

0

Mnogi od vas se sećaju Ljubinke Bobe Dobrosavljev, nekadašnjoj voditeljki koja je svoju karijeru započela u informativnoj redakciji Studio B. Ubrzo nakon toga ju je angažovao Saša Popović te je ponudio Bubi da pređe na Grand da vodi emisiju Zvezde Granda. Za kratko vreme ona je postala miljenica gledalaca te je postigla veliku popularnost. 

Ljubinka se na neko vreme povukla iz javnosti i to posle gubitka bebe sa bivšim momkom za kojeg je nekoliko puta izjavila kako ju je zlostavljao. Voditeljka je izjavila kako je posle toga mogla da bude ogorčena, ali ona nije takva osoba pa je rešila da se sa situacijom nosi na drugačiji način, pisanjem ili terapijom.

Priznala je kako će uvek da bira ljubav i nadu. Posle toga je napisala roman „Čarobni prsti“, a u kojem je napisala sve šta je mislila da bi drugi trebali da znaju. Iako je objavila roman Ljubinka je izjavila kako se ne oseća kao pisac.

Da podsetimo, krajem 2011. godine, cela Srbija je ostala u šoku nakon priče voditeljke Ljubinke Bobe Dobrosavljev o zlostavljanju koje je pretrpela od tadašnjeg emotivnog partnera. Prema njenim rečima, dečko sa kojim je živela fizički ju je zlostavljao do te mere da je u četvrtom mesecu trudnoće pobacila. Za njega je rekla da je bio izuzetno šarmantan, te je došlo do trudnoće. Veoma brzo joj je trebalo da shvati da je nervozna, labilna i nesigurna osoba.

Izgleda da nije mogao da se nosi sa činjenicom da će postati otac, pa je vremenom postajao sve agresivniji, te onda kreću njene prave muke. Udarao ju je po glavi, gurnuo i onda je pala na stomak, te je imala podlive. Uprkos svemu izgleda da se Ljubinka oporavila od ove užasne traume, tako da danas izgleda prelepo. Pored što je izdala knjigu, pronašla je svoje mesto i u politici, tako da je u sklopu jedne partije počela da se bavi borbom protiv nasilja nad ženama.