TUGA! Umrla je mlada glumica, SVI ste gledali njene filmove: SUMNJA se u motiv smrti (VIDEO) – Savjeti za deset
Trenutno Vijesti

TUGA! Umrla je mlada glumica, SVI ste gledali njene filmove: SUMNJA se u motiv smrti (VIDEO)

Mnogi smatraju da ova godina nije donijela ništa dobro a kada pogledamo vijesti moramo se složiti jer skoro sve spadaju u crnu hroniku. Pored pandemije i ekonomske krize koja je uslijedila zbog korona virusa, dešavaju se silovanja ubistva, samoubistva i nesreće.

I sa estrade i u šoubizu nema dobrih vijesti jer se ne dešava ništa, nema koncerata i oredstava bioskopi su zatvoreni i iz ove domene nam također stižu samo loše vijesti o tome da je neko od poznatih preminuo ili od korona virusa ili neke druge bolesti ili se desila tragedija u kojoj je neka svjetski poznata ličnosti iizgubila život kao što je slučaj bio sa Kobijem Brajantom na primjer.

Danas nam loša vijest stiže iz Koreje a vijest o smrti mlade glumice je potresla cijelu Aziju. Glumica Oh Ih Hye je pronađerna mrtva u svom stanu a uzrok smrti još uvijek nije poznat a policija sumnja da bi se možda moglo raditi i o ubistvu. Kako izvještavaju korejski mediji ona je imala samo 36 godina a njeno tijelo je pronađeno u njenom domu u gradu Inčeonu koji se nalazi u blizini glavnog grada Koreje Seula.

blob:https://www.youtube.com/62b171fe-0c6f-41bb-bc88-d663c079586d

Kao zvaničan uzrok smrti je naveden zastoj srca ali nije poznato šta ga je izazvalo. Njeni fanovi ali i policija koja sprovodi istragu o njenoj smrti čekaju da porodica odluči da li će dozvoliti da se uradi obdukcija da bi se saznalo čime je zastoj srca bio izazvan. Neki predpostavljaju da je i samoubistvo jedna od opcioja jer je Koreja po broju samoubistava na desetom mjestu u svijetu što je zastrašujući podatak.

Oglasi – Advertisement