TUGA! POZNATI GLUMAC PREMINUO U 53. GODINI! Pamtićemo ga po ovoj ulozi!

0

Svedoci smo da poslednjih godina svako malo čujemo vest o smrti neke poznate ličnosti. U poslednjih godina je preminulo zaista mnogo poznatih pevača, glumaca i sličnih javnih ličnosti. Mi vam danas nažalost donosimo još jedan takav slučaj, gde je u pitanju svetski poznati glumac. Saznajte u nastavku teksta o kome se zapravo radi!

Danas vam donosimo veoma tužnu vest na koju je celi glumački svet zanemeo. Naime, nažalost je preminuo Rio Hekford u svojoj 52 godini života. Vest o njegovoj smrti potvrdio je njegov brat, koji je također rekao da se već neko vreme borio sa opakom bolešću. Rio je bio sin slavnog reditelja Tejlora Hekforda. Bio je i vlasnik nekoliko klubova i kafića širom Sedinjenih Američkih Država. Preminuo je u Hantington Biču u Kaliforniji.

Ostaće upamćen po brojnim ulogama u filmovima, serijama i televizijskim emisijama od kojih su najpoznatije Jonah Hex, Swingers, Treme i The Mandalorian, True Detective i mnogi drugi. Također, pojavio se i u poznatoj drami Zgodna žena iz 1990. godine sa Džulijom Roberts, te mu je ta uloga otvorila velika vrata glumačke karijere.  Iako posljednjih godina nije ostvario veće uloge, posljednja u kojoj se pojavio bila je ona u seriji “Pam & Tommy” gdje je utjelovio lik menadžera.

Brojni su se oprostili od poznatog glumca, a između ostalog oglasila se i sadašnja supruga njegovog oca te Riova maćeha Helen Mirren koja je na Instagramu podijelila fotografiju Hackfordovog lica. Njegov bliski prijatelj i scenarist D.V. DeVincentis je podelio srceparajuću poruku na instagramu gde ga je nazvao “konektorom svih vrsta ljudi”, dodajući da su zajedno preživeli mnogo stvari, bezbroj scena, burnih padova i povrataka. Ovaj emotivi post privukao jako veliku medijsku pažnju.